(ВІДЕО) «Зіркова» підтримка для прикордонників на передовій

НАЗАД
15 листопада 2022 13:40

Спілкування прикордонника Ростислава з позивним «Блогер» з його улюбленою співачкою Тіною Кароль зав’язалося одразу після початку повномасштабного вторгнення російської орди.

Відома виконавиця використала відео військовослужбовця, який на той момент уже виконував бойові завдання, під час одного зі своїх виступів. «Блогер» подякував співачці через соцмережі, вона йому відповіла і так розпочалося листування, а згодом і майже щоденні телефонні розмови. Тіна Кароль усіляко підтримувала прикордонника, мотивувала та продовжувала розповідати про хлопців з передової своїм глядачам і підписникам.

Декілька днів тому зірка звернулася до Ростислава і його побратимів з проханням про вихід на онлайн зв’язок під час її концерту в Берліні. Хлопці саме перебували на відпочинку після виконання бойового завдання, тож радо погодилися.

Ростислав розповів: «Це були неймовірні відчуття! Звідти, з «нуля», ми чули слова підтримки з Німеччини. Тіна включила камеру і ми з Донеччини могли бачити, як нам стоячи аплодують люди у концертному залі за тисячі кілометрів. Ми відчували одночасно і гордість, і радість, і якісь особливі хвилювання».

До речі, співачка підтримує прикордонників не лише словами. Нещодавно благодійний фонд Тіни Кароль передав військовослужбовцям підрозділу, у складі якого воює «Блогер», партію теплого військового одягу та термобілизни. Усе для того, як зазначила співачка, аби нашим Героям було тепліше і комфортніше.

З якими емоціями вітали із Берліна військових на передовій, дивіться на відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси